İlçemize bağlı Selcen Belediyesi servis şöforu geçtiğimiz cumartesi günü dövülerek öldürülmüş olarak bulundu.
3 Şubat Cumartesi akşamı köy saat 21.30 sularında köy kahvesinden ayrılan Nail ÇOBAN (40) ın cesedi saat 11 sularında ilçemiz çıkışında yol kenarına bırakılmış olarak bulundu.
Yapılan ilk incelemede makdulün
dövülerek öldürüldüğü vücudunda çok sayıda kırık ve darp izlerinin olduğu tespit edildi.
İlçemiz savcılığı henüz faillerinin kimliği hakkında bilgi edilemeyen olayın kısa zamanda çözülmesi için makdulün cenazesini izmir adli tıpına göndererek incelenmesini istemiştir.
Öte yandan ilçemiz polis teşkilatı uzun zamandır ilçemiz ve çevresinde yaşanmayan böyle bir olayın en kısa zamanda açıklığa kavuşması için çalışmalarını hızlandırmış ve ilk iş olarak makdulün cep telefonu kayıtlarını inceleme altına almıştır.
Ayrıca makdulün son haftalarda kimlerle konuştuğu da araştırılmaktadır.
Dileğimiz bu hunhar cinayetin faillerinin bir an önce bulunmasıdır.